TK Maxx opent eerste Nederlandse winkel in Eindhoven

De internationale retailer TK Maxx opent donderdag 29 oktober de eerste winkel in Nederland in het winkelcentrum Heuvel in Eindhoven.

De internationale retailer TK Maxx opent donderdag 29 oktober de eerste winkel in Nederland in het winkelcentrum Heuvel in Eindhoven.

TK Maxx is een warenhuis met een breed aanbod van mode, accessoires, kinderkleding en woonartikelen van grote merken en designers tegen prijzen die tot wel 60% lager liggen dan de adviesprijzen. TK Maxx is onderdeel van het Amerikaanse TJX Companies. De retailer is actief in 60 landen met ruim 1400 winkels, waarvan circa 1000 in de Verenigde Staten en heeft de ambitie de komende jaren fors te expanderen op de Nederlandse winkelmarkt.

In Eindhoven opent TK Maxx een winkel van circa 2300 m² in winkelcentrum Heuvel in het centrum van Eindhoven aan de Heuvel Galerie 1. De winkel is verspreid over de begane grond (731 m²) en de kelder (1607 m²).

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde TK Maxx bij de huur van deze winkel. Ook voor de verdere expansie van TK Maxx in Nederland zal Cushman & Wakefield de retailer op exclusieve basis begeleiden. TK Maxx wil de komende jaren zo´n 20 tot 25 winkels openen in Nederland met een vloeroppervlak tussen de 2000 en 3500 m² per winkel.

Voor de huur van de winkel in Eindhoven is een huurovereenkomst gesloten met verhuurder CBRE Global Investors. Op juridisch vlak is TK Maxx begeleid door Houthoff Buruma en CBRE Global Investors door Lexence.