Marcel Rep en Edwin Hermans naar FMT

Marcel Rep is aangesteld als operations director van leegstandbeheerder FMT. Edwin Hermans wordt de nieuwe Business Development Manager.

Marcel Rep is aangesteld als operations director van leegstandbeheerder FMT. Edwin Hermans wordt de nieuwe Business Development Manager.

Voor zijn start bij FMT was Rep (50) werkzaam bij technisch dienstverlener Imtech Traffic & Infra als directeur water.Daarvoor heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed in de ICT en elektrotechniek sector, van software engineer tot algemeen directeur.

In zijn nieuwe rol als operations director gaat hij zich inzetten voor de groei en ontwikkeling van FMT op operationeel vlak. Hij gaat direct leidinggeven aan de beheerteams verspreid over 9 locaties in Nederland.

Hermans (50) heeft ruime ervaring opgedaan op zowel commercieel gebied als in de vastgoed-, bouw- en infrasector. De laatste jaren was hij werkzaam als key account manager bij Loxam Workx. Daarvoor was hij werkzaam voor verschillende bouwondernemingen, zoals NBM, Heijmans en BAM.

In zijn nieuwe rol als business development manager gaat hij zijn kennis en ervaring inzetten ten behoeve van de groei en ontwikkeling van VPSitex, de beveiligingstak van FMT.

Simon Alderson, managing director van FMT: 'Wij zijn verheugd Marcel en Edwin aan ons team toe te voegen. Hun aanstelling past binnen de ingezette groei- en ontwikkelingsstrategie van onze organisatie.'

Leegstandbeheerder FMT is sinds 2013 onderdeel van de internationale objectbeveiliger VPS Group.