Regus huurt 4000 m² in Viñoly gebouw op de Zuidas

Boekel en Regus hebben een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in het Viñoly gebouw in Amsterdam.

Boekel en Regus hebben een huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte in het Viñoly gebouw in Amsterdam.

Het gaat om een gedeeltelijke contractovername van 4000 m² kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein op de Zuidas. Regus neemt het contract van Boekel over voor de begane grond tot en met de tweede verdieping. Advocatenkantoor Boekel blijft zelf ook gevestigd in Viñoly.

Viñoly is één van de eerste kantoorgebouwen van het Mahler4-project aan het Gustav Mahlerplein en is vernoemd naar de architect Rafael Viñoly. Het kantoorgebouw bestaat uit zowel laagbouw als hoogbouw. De hoogbouw heeft meerdere huurders, en in de laagbouw wordt Regus nu de tweede huurder naast Boekel.

Het Regus business center is bedoeld voor voor kleine en grote bedrijven en gaat per 1 december open. 'Hier vinden professionals alles wat ze in een tijdelijke werkplek zoeken: inspirerende kantoor- en vergaderruimtes, een auditorium, een vernieuwend co-working concept en een business lounge. Hiermee bieden wij zowel nationale als internationale bedrijven inspirerende werkplekken op een toplocatie', zegt Jessika van Veen, algemeen directeur bij Regus.

De transactie is tot stand gekomen door het sluiten van een huurovereenkomst tussen verhuurder Deka Immobilien GmbH en nieuwe huurder Regus. Door het sluiten van deze overeenkomst was het mogelijk voor huidig huurder Boekel om haar contract met verhuurder gedeeltelijk vervroegd te beëindigen.

Boekel werd in deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.