Kroonenberg contracteert nieuwe huurders Gelderlandplein

Kroonenberg Groep heeft recent met enkele nieuwe huurders overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst op het Gelderlandplein.

Kroonenberg Groep heeft recent met enkele nieuwe huurders overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst op het Gelderlandplein.

Petit Bateau, Siebel Juweliers, Hunkemöller en Sissy Boy hebben het in herontwikkeling zijnde Gelderlandplein gekozen als locatie voor uitbreiding van hun winkels. De nieuwe huurders vormen met hun collecties kleding, sieraden en interieur een goede aanvulling op het totale winkelaanbod van het winkelcentrum.

In zijn streven meer horeca toe te voegen aan het Gelderlandplein, heeft Kroonenberg Groep recent ook overeenstemming bereikt met Grizzl, Tanuki en Saigon. Het concept van Grizzl is gebaseerd op ‘maak van Fast Food Good Food’, waarmee zij aandacht besteden aan de duurzame productie van lekker eten. Grizzl opent half juni haar deuren. Tanuki is een restaurant gebaseerd op de Japanse keuken, Saigon richt zich op de Vietnamese keuken. Tanuki en Saigon vestigen zich in het nieuw te realiseren paviljoen aan de entree Willem van Weldammelaan.

Winkelcentrum Gelderlandplein wordt door Kroonenberg Groep in samenwerking met Multi Vastgoed ingrijpend verbouwd naar een ontwerp van architectenbureau Rijnboutt. Inmiddels zijn de werkzaamheden van de tweede fase afgerond en die voor de derde en tevens laatste fase opgestart. Ook de herontwikkeling van het voormalige kantoorpand De Veldert naar het longstay Elements hotel is in volle gang.