G&S Vastgoed verhuurt kantoorruimte in 500 Beethovenstraat aan Holland Corporate Finance

G&S Vastgoed verhuurt kantoorruimte in zijn nieuwbouwontwikkeling 500 Beethovenstraat op de Zuidas aan Holland Corporate Finance.

G&S Vastgoed verhuurt kantoorruimte in zijn nieuwbouwontwikkeling 500 Beethovenstraat op de Zuidas aan Holland Corporate Finance.

500 Beethovenstraat is een duurzame nieuwbouwontwikkeling van G&S Vastgoed met het Breeam-label Excellent. Het gebouw is gelegen op de hoek van de Beethovenstraat aan de Amsterdamse Zuidas. Het gebouw is ontworpen door Claus & Kaan Architecten.

Het gebouw, bestaande uit een begane grond en zeven verdiepingen, wordt gekenmerkt door scherpe lijnen, buitenruimtes en natuurstenen gevel. Iedere verdieping heeft een balkon op het zuiden en oosten. In de plint van 500 Beethovenstraat worden commerciële voorzieningen gerealiseerd.

Holland Corporate Finance betrekt dit jaar nog de tweede verdieping, circa 800 m², van het gebouw. De derde tot en met de bovenste verdieping heeft G&S reeds verhuurd. Hierdoor blijft nog circa 2000 m² beschikbaar voor verhuur. G&S Vastgoed levert 500 Beethovenstraat in het tweede kwartaal van 2016 op.

Holland Corporate Finance is een onafhankelijke fusie- en overnameadviseur.

Bij deze transactie is G&S Vastgoed geadviseerd door CBRE en Holland Corporate Finance door Rockstone en Dragstra Advocatuur. Gebouweigenaar HIH Global Invest is op juridisch gebied geadviseerd door Houthoff Buruma.